Thursday, April 18, 2013

Благодарница за Претседателот Ѓорѓе Иванов

Благодарницата која му беше врачена на Претседателот на Република Македонија Д-р Ѓорѓе Иванов за придонес и залагање во процесот на Интеграција на Ромите во Македонија од страна на претседателот на Партијата за интеграција на Ромите-ПИР Д-р Бајрам Берат.