Monday, March 9, 2009

Говори на Д-р Берат на претседателските и локални избори 2009


Претседателот на ПИР, Д-р Берат ќе има јавни говори на следните митинзи како дел од Коалицијата "За подобра Македонија".

Д-р Берат ќе држи говори во следните градови:

Датум

Почеток

Град

06-03-2009

20:00

Кичево

14-03-2009

20:30

Крива Паланка

16-03-2009

17:30

Делчево

17-03-2009

21:00

Куманово

18-03-2009

17:00

Ресен