Saturday, January 31, 2009

Добродојдовте


Политичката партија за интеграција на Ромите сака да Ви посака искрено добродојде на нашиот официјален веб сајт. Тука ќе објавуваме мислења, ставови, совети и размена на информации.

Со почит,
Д-р Бајрам Берат
Претседател на ПИР.