Thursday, December 9, 2010

Дискусија за предвремени избори

На 7 декември се одржа состанок помеѓу премиерот Груевски и членовите на Коалицијата за подобра Македонија. На средбата беше разговарано за мислења на коалиционите партнери за предвремени избори во 2011 година. Д-р Бајрам Берат од партијата за интеграција на Ромите-ПИР се изјасни негативно за предвремени избори, особено за време на рецесија.